keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Tänään


Minä istun tässä
pihalla hiljaiset puut.

Tämä hetki,ainutkertainen

Lapset.

Nämä minun.

Ja rakkaus.

Vaikka kaiken minulta veisivät,niin tätä ei koskaan.5 kommenttia:

 1. Niin totta.. Heitä ei voi viedä. Kukaan. Koskaan. Talvihalaukset Sinulle Myrsky. kulta. Ilahduin kuin näin elonmerkkisi, ikäänkuin yöhön(i) olisi syttynyt lyhty:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halaus Sinulle myös!<3 Kyllähän se yön puolella oli,kun ajatuksissani istuin ja talvista maisemaa katselin.Ja ajattelin,ajattelin...kaikenlaista.Ja oli jotenkin niin hyvä olla,pitkästä aikaa.Kevät tulee sittenkin,minullekin,pitkästä aikaa.

   Poista
  2. Kevät on vielä kaukana, mutta valo on lisääntymässä, ehkäpä myös tässä elämässä. Minun pitää lähettää Sinulle yksi juttu:)

   Poista
 2. Rakas SM, ihana on talvinen maailma; milloin harmaan erisävyjä, milloin mustaa ja valkoista, satua ja totta.
  Minä niin toivon, että sinä saat nauttia lapsistasi, lapsineen. Ja saatkin.

  Mutta mustaa elämää vietän ilmasn lasta, pahinta kaikesta, ilman lastenlasta. En olisi koskaan uskonut, niinkuin en uskonut ikinä saavani kokea onnea lapsenlapsesta.

  Minä en enää ajattele. Osaan väliin sulkea kaiken pois. Se on parasta minun elämässäni.

  Ymmärrät varmaan, etten halua sinun onneasi vähentää enkä moittia. Olen onnellinen polestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin ystävä hyvä ja toivon Sinulle valoisampaa kevättä ja kesää myös<3 Ajattelin näitä pieniä sanoja kirjoittaessani jotenkin myös sitä tunnetta ja niitä kaikkia muistoja ja kokemuksia mitä lasteni ja heidän lastensa kautta olen saanut.Siis,että niitä ei kukaan voi minulta viedä,kuten ei myöskään sinulta niitä omia ja rakkaita muistojasi.Niillä voi sydäntään lämmittää aina kun muuten "palelee".LÄMPÖHALI!

   Poista